UŞAK ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi

Fakültemiz İlk Akademik Yılı (2017-2018), 11 Eylül 2017 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde Törenle Açıldı.

Açılış törenine Milletvekilleri Av. Mehmet Altay, Dr. Alim Tunç ile Özkan Yalım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Dalkıran, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Saim Savaş ile Prof. Dr. Ali Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan, İl Sağlık Müdürü Dr. Alper Cem Ünal, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hasan Kaya, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Uşak'ın emektar hekimlerinde Dr. Sabittin VURAL’a, meslek hayatı boyunca Tıp mesleğine yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

Daha sonra törene katılan protokol üyeleri, Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Tıp Fakültesinin ilk öğrencileri bir hatıra fotografı çektirdi.

11 Eylül 2017