Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi

İlk günki açılış sonrasında tüm hafta boyunca uyum etkinlikleri devam etti.

İkinci gün (12,09,2017),

Üniversitemiz öğrenci işleri daire başkanlığı ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan uzman personel tarafından öğrencilere üniversite tanıtımı yapıldı.Daha sonra Uşak'ın emektar hekimlerinden Dr. Sabittin VURAL öğrencilerle buluşarak onlara meslek hayatı boyunca yaşadığı deneyimlerini aktardı.

Aynı gün öğleden sonra, Uşak Milletvekili Sayın Dr. Alim TUNÇ öğrencilerimize deneyimlerini aktardı.

öğrencilerimize Uşak Üniversitesi, Tıp Fakültesi Eğitim-Araştırma Hastanesi Öğretim Üyelerimiz danışmanlığında tanıtıldı.

Üçüncü gün (13,09,2017),

Sabah, Yabancı dil muafiyet sınavına katılan öğrencilerimize, öğleden sonra Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ömer KARAHAN, öğrenilerimize Üniversite Nedir?, Üniversite Öğrencisi Nedir? Hakları ve Sorumlulukları Nelerdir? içerikli bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Dördüncü gün (14,09,2017),

Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ömer KARAHAN, öğrenilerimize Hastaya Başış Prensipleri konulu bir sunum yaptı.

Daha sonra, Öğrencilerimize Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Sayın Yrd. Doç. Dr. Aynur KARADAĞ ve Yrd. Doç. Dr. Barış SEVİNÇ tarafından Uygulamalı Bilimsel Çalışma ve Klinik Uygulama örnekleri sunuldu.

Öğleden sonra ise, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Tıp Fakültesi kurucu dekanı, Selçuk Üniversitesi, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Dursun ODABAŞ öğrencilerimize deneyimlerini aktardı.

Beşinci gün (15,.9.2017),

Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ömer KARAHAN, öğrenilerimize Hastaya Yaklaşımın Hukuki Boyutu konulu bir sunum yaptı.

Ardından TUS-DATA Tus dersanesi NLP uzmanı Sayın Eftal ORHAN tarafından Motivasyon Eğitimi yapıldı.

Öğleden sonra ise,  Genel Cerrahi Uzmanı Sayın Prof. Dr. Servet KARAHAN ve Türkiye Tokyo Büyükelçisi Sayın Murat MERCAN öğrencilerimize deneyimlerini aktardılar.

11 Eylül 2017